POLETNE DELAVNICE 2018

Seveda se tudi poleti pleše! Prihajajo POLETNE SWING DELAVNICE, na katerih lahko v kratkem času pridobite zavidljivo količino plesnega znanja. Marsikdo sicer nima časa za redne tečaje, sedaj pa si lažje utrga par uric za prijetno druženje in spoznavanje swinga. Vsi, ki že plešete, pa lahko v hitrem času dodate znatno količino novega znanja in na novo očarate partnerje na plesiščih 🙂

Poletne delavnice 2018

 

LOKACIJA: Dvorana Parmova, Parmova 25, Ljubljana (ZEMLJEVID)

 

delavnice urnik final final

 

OPIS  SWING TEČAJEV:

  • ZAČETNI SWING TEČAJ (Lindy Hop 1):  Namenjen vsem, ki swinga še niste plesali ali pa bi želeli osvežiti osnove plesa. Na delavnico se lahko prijavite tudi brez plesnega partnerja. Cena: 30 eur/osebo.
  • INTENZIVNI ZAČETNO – NADELJEVALNI SWING TEČJA (Lindy Hop 1&2): namenjen popolnim začetnikom. Spoznali se bomo z osnovami Lindy hopa in se naučili nekaj najbolj prepoznavnih figur. Za prijavo ne potrebuješ nobenega predznanja ali plesnega partnerja. Na delavnico se lahko prijavite tudi brez plesnega partnerja. Cena: 60 eur/osebo.
  • NADALJEVALNI SWING TEČAJ (Lindy Hop 2): Za vse, ki boste opravili Začetni swing tečaj in vse, ki želite ponoviti osnove od swing-out-a dalje. Prijavite se lahko vsi, ki ste opravili stopnjo Lindy Hop 1. Na delavnico se lahko prijavite tudi brez plesnega partnerja. Cena: 30 eur/osebo.

Prijave za SOLO PLESALKE SO ZAPRTE za Lindy Hop 1, Lindy Hop 2 in Lindy Hop 1&2. V primeru prijave boš urščena na čakalno listo. Še vedno se lahko prijavite PARI in SOLO PLESALCI.

PRIJAVA

OPIS  DELAVNIC:

PRIMERNO ZA ZAČETNIKE:

  • WORLD OF CHARLESTON (začetni tečaj): Spoznali in osvojili bomo osnove 30’s Charleston-a. Pridružijo se lahko čisti začetniki, ki se s Charlestonom še niso srečali in vsi, ki bi želeli znanje osvežiti za nadaljno uporabo. Prijava na delavnice je mogoča samo V PARU (>>najdi partnerja<<). Cena: 30 eur/osebo.
  • SHAG (začetni tečaj): Naučili se bomo osnov te znimive swing plesne zvrsti, ki vam bo pomagala osvojiti hitre ritme. Prijava na delavnice je mogoča samo V PARU (>>najdi partnerja<<). Cena: 15 eur/osebo.

PRIMERNO ZA NADALJEVALCE:

  • SWING OUT – CLINIC: izpilili bomo swingout-e in dodali zanimive variacije. Potrebno je poznati osnove swing-outa. Prijava na delavnice je mogoča samo V PARU (>>najdi partnerja<<). Cena: 10 eur/osebo.
  • SYNCOPATION (Lindy Hop): Spoznavali bomo različne ritmične poudarke v plesu in z njimi nadgrajevali osnovne figure. Prijava na delavnice je mogoča samo V PARU (>>najdi partnerja<<). Cena: 10 eur/osebo.
  • FLY ME TO THE MOON (AERIALS): Prijave v parih (na delavnici se ne menjavamo). Primerno za vse nivoje. Prijava na delavnice je mogoča samo V PARU (>>najdi partnerja<<). Cena: 15 eur/osebo.
  • SPICE UP YOUR LINDY HOP: Osnovnim figuram bomo dodajli zanimive dodatkePrijava na delavnice je mogoča samo V PARU (>>najdi partnerja<<). Cena: 10 eur/osebo.
  • I LOVE CHARLY:  Nadgradili bomo znanje Charlestona , se naučili zahtevnejših figur in kombinacij, ki jih še nikoli nismo učili.  Potrebno je predznanje oziroma opravljeno delavnico World of Charleston. Prijava na delavnice je mogoča samo V PARU (>>najdi partnerja<<). Cena: 30 eur/osebo.

PRIJAVA

>>>NAJDI SOPLESALCA/KO<<<

 

Delavnice bodo potekale pod vodstvom:

Aleš Kolar
Katja Kumše
in JUNIOR teacher-jev.